Skip to content

Kunst op Recept is een samenwerking tussen de eerste lijnsgezondheidszorg (EMC Mondriaanlaan), DE KOM als intermediair voor het culturele aanbod, Gemeente Nieuwegein, welzijnscoaches van MOvactor en het LKCA voor de landelijke uitrol en communicatie. Kunst op Recept maakt deel uit van het LijfStyle netwerk in Nieuwegein met partners uit sport, cultuur, overheid, welzijn en gezondheidszorg.

Interesse in Kunst op Recept?

Neem contact op met DE KOM

/ 030 605 57 97

DE KOM

DE KOM, stadstheater en kunstencentrum is gevestigd aan het Stadsplein in Nieuwegein. In het veelzijdige gebouw komen vele vormen van kunst en cultuur samen. DE KOM vormt een bindende factor tussen alle mensen die er vormgeven aan hun culturele ontwikkeling.

‘Kunst op Recept heeft een duidelijk doel. We geven mensen die dreigen uit te vallen aandacht op professioneel niveau.’

-

LKCA

Het LKCA is het landelijk kennisplatform voor professionals, bestuurders en beleidsmakers in cultuureducatie en cultuurparticipatie. Via kennisdeling en onderzoek dragen we bij aan de kwaliteit van praktijk en beleid. Het LKCA stimuleert de professionele ontwikkeling van het veld door ontmoeting en debat.

‘We hebben iets vernieuwends in handen. Een positieve benadering, ingebed in bestaande verwijzingsstructuren.'

-

De Roerdomp

Gezondheidscentrum De Roerdomp is een wijkgezondheidscentrum in Nieuwegein waar een brede groep aan zorgverleners wijkgerichte, multidisciplinaire eerstelijns zorg levert. De Roerdomp ontwikkelt innovatieve zorgconcepten voor de hele eerste lijn in Nederland met als doel het welbevinden van inwoners en zorgverleners beter maken.

‘Mensen vertellen mij dat ze gelukkiger zijn. Het is misschien niet evidence based, maar wel valide.’

-
Oeps! je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om de website van Kunst op Recept veilig te bekijken. Update mijn browser nu

×